Algus Üritused Labü-
rint
Sütel-
kõnd
Kristall-helikausid POOD Teraapia PÄIKE PAISTAB PEALE Ansambel
HELIKRISTALLID
Kontakt


28. 07. 2016 Gongi- ja kristallihelid kaduneljapäeval
10. 08. 2016 Kolmapäevased kohtumised. Toivo Sõmer
24. 08. 2016 Kolmapäevased kohtumised. Paul Neitsov

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gongi-ja kristallihelid kaduneljapäeval

N. 28. juulil 2016 kell 19.00
Viia-Jaani labürinditalus
Ihamaru, Kõlleste v. Põlvamaa

Päikesegong ja kristall-helikausid heliteraapiavahenditena puhastavad
ning laadivad meie teadvust ja keha erinevaid tasandeid.
Jalutuskäigul kivilabürindis kohtume iseenese valgusega.
Kaduneljapäev aitab tervendavate helide kaasabil vabaneda piiravast ja vanast.
Helisid loob Aivar Täpsi

Soovitame heliseansiks võtta kaasa magamismati ja teki,
sest parim viis nautida tervendavaid helisid on lebades.
Võimalik helivoogudesse laadima ja puhastuma tuua pudel vett, lemmikvääriskive.

Sobiva ilma korral toimub lisaks ka meditatiivne jalutuskäik labürindipõllul,
kohtumaks iseenese valgusega.

Osavõtt: puhtalt annetuslik

Facebookis saab liituda, sõpru kutsuda ja jagada:
www.facebook.com/events/255114631540081

Info: aivar@tuletee.ee
tel 5136470


Laulvate kristallkausside kontserdist osavõtul laseme oma keha ning meeli mõjutada
helidel, mis lastakse kõlada sooviga muutuda puhtamaks ning terviklikumaks.
Kogu ruumi täidavad vähemalt viieteistkümnest kausist koosneva heliallikate komplekti vibratsioonid.
Suurimad neist on poolemeetrise läbimõõduga kausid,
millest kostuvad helid mõjutavad kuulajate alumisi energiakeskuseid.
Väikseima läbimõõduga helikauss aga paitab oma helidega meie teadvuse kõrgeimaid sfääre.
Kristallkausside komplekt kokku valgustab kogu meid ümbritsevat ning laadib ja puhastab kuulajate
füüsilist-, kui ka emotsionaalset-, mõtte- ja vaimkeha.
Toimub tasakaalustumine.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toivo Sõmer.
Kolmapäevased kohtumised Viia-Jaani labürinditalus


K. 10. august 2016 kell 19.00
Viia-Jaani labürinditalus
Ihamaru, Kõlleste v. Põlvamaa

Kolmapäevastel kohtumistel Viia-jaani Labürinditalus 2016 aasta suvel,
labürindipõllu laval või heliaidas, kuuleb säravate esitajate valiklugusid.

Toivo Sõmer `i esimesed avalikud esinemised ulatuvad 1980-ndate algusesse, mil ta katsetas
klassivendadega omaloomingulist punk-ja rockmuusikat.
Pisut hiljem osales ta Eesti progerock ansamblis „ Pantokraator”.
Tõsisemalt alustas oma muusikalist haridusteed 1987 a. Tartus, H. Elleri nim. muusikakoolis,
õppides klassikalist kitarri ja kontrabassi. Sellest ajast alates on ta aktiivselt osalenud Euroopa
varase muusika esitamisel ansambliga Via Sonora (keskaeg –ja renessanss).
Lisaks on ta olnud kaastegev nimekate Eesti varajase muusika ansamblites nagu Hortus Musicus,
Linnamuusikud (koostöös Eesti Filharmoonia Kammerkooriga), Viljandi Linnakapell.
1990-date alguses moodustas ta eelkõige omaloomingut viljeleva dzäss–trio” Toi Trio”,
mis hiljem kasvas isegi kvintetini.
1990-date keskel täiendas ta renessanss-lautomängu oskusi erinevate meistrite juhendamisel
(Rolf Lislevand, Paul Beier). Lisaks euroopalikule lautotüübile harrastab ta mängida idamaist
päritolu näppepille nagu oud, rubap, bouzouki, lüüra.
Alates 1990-date algusest on teda ka järjest enam huvitanud Eesti varasem muusikapärand,
peamiselt rahvakoraalid ja regilaulud. Sellest huvist kasvas välja ka ansambel Triskele.
Samaaegselt on ta kaastegev Eesti-rootsi rahvamuusikat viljelevas ansamblis Strand…Rand
ja keldi-iiri rahvamuusikaansamblis Paddy`s.
1998-2000 a. täiendas ta end Viljandi Kultuuriakadeemias, õppides kannelt ja rahvuslikke näppepille.
Aastate jooksul on eelpool nimetatud ansamblitega rohkesti kontserte antud nii Eestis kui välismaal.
Lisaks on olnud tähelepanuväärseid ja rikastavaid koostööprojekte erinevate muusikutega:
Miriam Andersen (Rootsi), Aladdin Abbas (Egiptus/Soome), Vladiswar Nadishana (Siber/Saksamaa),
Jyoti Shirodkar (India/Rootsi), Poul Hoxbro (Taani), Gunnar Stubseid (Norra), Agnete Cristensen (Taani).
Arhailise Loomingu Festivali „Regiöö“ loominguline juht.
Tartumaa Rahvakultuuri Keskseltsi juhatuse liige
Diskograafia:

1993 Via Sonora ” Dulcis memoria”
1994 Via Sonora ” Via Sonora 1994”
1995 Via Sonora ” La Gamba”
1997 Via Sonora “Musica in Camera Gustaviana”
2000 Triskele “Eesti vaimulikud rahvalaulud”
2001 Triskele “Lõuna-Eesti vaimulikud rahvalaulud”
2001 Strand…Rand “Folk chorales and songs from the west coast of Estonia”
2002 Triskele “Lõuna-Eesti vaimulikud rahvalaulud II”
2002 Paddy’s “Irish Folk”
2003 Triskele “Kolga-Jaani vaimulikud rahvalaulud”
2004 Laulud looduses: Hendrik laulab Auliga metsa sees ja vete peal 31. mail 2002. aastal
2005 Triskele “Ridala vaimulikud rahvalaulud”
2011 Triskele ”Kodavere laulud”

Mis ja kuidas kõik toimub, jääb viimase hetkeni täpselt teadmata,
sest ka publiku tagasiside on loojale inspiratsiooniks.

PÄÄSE KOHAPEAL 6.- /4.-
(Paaridele või paarikaupa tulijaile: 10.-/6.-)


Sobivatel hetkedel saab osa ka esinemispaiga poolt pakutavast. Seda nii kehale, kui hingele.


Kolmapäevastel kohtumistel
15.06. Aapo Ilves • 20.07. Andres Roots • 10.08. Toivo Sõmer • 24.08. Paul Neitsov

Info: aivar@tuletee.ee
tel 5136470

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paul Neitsov.
Kolmapäevased kohtumised Viia-Jaani labürinditalus


K. 24. august 2016 kell 19.00
Viia-Jaani labürinditalus
Ihamaru, Kõlleste v. Põlvamaa

Kolmapäevastel kohtumistel Viia-jaani Labürinditalus 2016 aasta suvel,
labürindipõllu laval või heliaidas, kuuleb säravate esitajate valiklugusid.

Paul Neitsov (1993) on Tartust pärit noor kitarrist. Paul Neitsov on lõpetanud kitarri eriala
Heino Elleri nimelises Tartu muusikakoolis Oleg Pissarenko käe all. Ta on andekas noor muusik,
kes on oma mängustiili ja musikaalsusega tähelepanu äratanud ning on juba eesti muusikamaastikul
nõutud muusik. Pilli võttis Paul kätte 12-aastaselt, kuid tõsisemaid muusikaõpinguid alustas 14-aastaselt.
Paul oli rahvamuusika ansambli Sireli (juhendaja Halliki Pihlap) kitarrist ja eestlaulja.
Ansamblit Sireli on saatnud edu ka Eesti folkfestivalidel ja konkurssidel.
Samuti on ansambel esinenud ka Tšehhis, Saksamaal ja Rootsis.

Aastatel 2009 ja 2010 võitis Paul Viljandi Pärimusmuusika Keskuse korraldatud võistumängimisel
parima näppepillide mängija auhinna. 2013. aastal võitis Paul aga Elleri Rütmimuusika
osakonna omaloomingukonkurssil ERMO parima instru­mentalisti auhinna.
Hetkel mängib Paul ansamblites Svjata Vatra, Wilhelm, Margus Vaher & Alkeemikud,
Caramel ja annab arvukalt kontserte duona koos Margus Vaheriga.
Vahele mahub ka sooloesinemisi ning muid põnevaid projekte.
Paul Neitsov on Tiit Pauluse nimelise Noore Kitarrimängija Preemia 2015 laureaat.
Preemia anti üle Viljandi Kitarrifestivalil oktoobris 2015 festivali kunstilise juhi Ain Agani poolt.
Agani sõnul on Neitsov noor, andekas, isikupärane ja erilise lavasarmiga muusik.
2016 a. ilmus Paul Neitsovi sooloplaat.

Mis ja kuidas kõik toimub, jääb viimase hetkeni täpselt teadmata,
sest ka publiku tagasiside on loojale ka sellel kontserdil inspiratsiooniks.

PÄÄSE KOHAPEAL 6.- /4.-
(Paaridele või paarikaupa tulijaile: 10.-/6.-)


Sobivatel hetkedel saab osa ka esinemispaiga poolt pakutavast. Seda nii kehale, kui hingele.


Kolmapäevastel kohtumistel
15.06. Aapo Ilves • 20.07. Andres Roots • 10.08. Toivo Sõmer • 24.08. Paul Neitsov

Info: aivar@tuletee.ee
tel 5136470


 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 


Tuleme lahkete kutsujate üritusi sisustama kristall-helikausside kontserdiga.
Sooviavaldus palume saata aivar@tuletee.ee või telefonil 5136470

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuna Viia-Jaani talu asub Postitee läheduses, siis soovitame alati kõike, mis toimub vanal, käänulisel ja ajaloolisel
Tartu-Võru maanteel. Vt
www.postitee.ee

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

CURRENT MOON
about the moon
 

Tuletee.ee teeb koostööd:
Bookmill trükikoda